whocares.png

                               who1.png                who2.png

KESÄDUUNIRAHAA JAOSSA 5000 €!

TEE HYVÄ YOUTUBE-VIDEO KIUSAAMISTA VASTAAN, HYVÄÄ KAVERUUTTA TUKEMAAN!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus kesän aikana kavereidesi kanssa yhdessä tehdä YouTube-video ja hankkia hiukan rahaa yhteiseen kivaan. Siihen Who cares ry. yhteistyötahoineen tarjoaa nyt mahdollisuuden, sillä jaossa on tosiaankin 5000 €. Valitsemme videoita lähettäneistä 10 henkilöä/porukkaa, joista kukin saa 500 €. Sen lisäksi tulemme huomiomaan kolme mielestämme erityismaininnan ansaitsevaa videota syksyllä 13.11.2018 Kuopion Kaupunginteatterissa pidettävässä Who cares -seminaarissa.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille itäsuomalaisille alle 20-vuotiaille yläkoululaisille, lukiolaisille ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville. Viimeinen materiaalien jättöpäivä on 31.8.2018. Kukin henkilö tai porukka voi jättää ehdolle vain yhden videon, eikä niitä saa esittää aiemmin julkisesti. Lisäksi alaikäisiltä esiintyjiltä tulee olla vanhempien suostumus esiintyä videolla. Nämä ja muut tärkeät asiat löytyvät kilpailun ohjeista. Palkitsemisessa tulemme huomioimaan tekijöiden ikään liittyvät erot.

Tarkoituksemme on löytää nuorten näkökulmasta uusia ja omaperäisiä lähestymistapoja aiheeseen. Materiaaleja hyödynnetään valtakunnallisesti ennaltaehkäisevässä työssä, mm. tuottamalla videoista kooste oppilaitoksille.

Kilpailun ohjeet ja säännöt sekä aiheeseen liittyvät videot löytyvät osoitteesta: www.whocares.fi (voit ladata säännöt myös tästä)

Lisätietoja: 
Who Cares ry, Eero Wetzell, 050 381 6735, kuopiowhocares@gmail.com

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö