Ilmoittautumislomake Kuopion Wauto-yhteistyötilaisuuteen

Walkers-auto

Aseman Lapset ry on käynnistänyt valtakunnallisen Walkers On Wheels -hankkeen ja hankkinut opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella 2 matkailuautoa, joista toinen on tulossa syksyksi meille Kuopioon. Wautot toimivat Walkers -toimintaperiaatteiden mukaisesti eri paikkakunnilla Suomessa, vuodet 2017 ja 2018 erityisesti Pohjois- ja Itä-Suomen alueella. Tavoitteena on testata ja kokeilla uuden työmuodon mahdollisuuksia ja toimivuutta erilaisissa nuorten oleskeluympäristöissä.

Toiminnan tarve perustuu ensisijaisesti kuntaliitosten tuomiin muutoksiin nuorisotyössä sekä pyrkimyksenä on täydentää nk. Nuorisotyöstä harmaiksi jääneitä alueita ja syrjäseutuja. Tärkeänä tavoitteena on myös palvella verkostomaisesti kaikkia nuorten kanssa toimivia tahoja nuorten tavoittamisessa, kartoittamisessa sekä erilaisiin nuorisoilmiöihin puuttumisessa.

Tervetuloa verkostotapaamiseen 22.8.2017 klo 10-12
Kulttuuriareena 44:lle (Kauppakatu 44, Kuopio).

Innokkaimmat ilmoittautukaa samalla keskiviikkona 23.8. järjestettävään klo 9.30-11.30 Walkers ja Wautontoiminta -koulutukseen niille yhteistyökumppaneille, ketkä aikovat konkreettisesti osallistua Wauto-toimintaan (ja nuorisonohjaajille).

 


 22.8. yhteistyötilaisuuteen
 23.8.Wauton käyttökoulutukseen

Captcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.