Nuorisonohjaaja
Saaristokaupungissa ja Hiltulanlahdessa

Hiltulanlahdessa ja Saaristokaupungissa, joissa ei ole nuorisotaloja, toimii nuorisonohjaaja Henna-Riina Heikura. Toiminta on aloitettu syksyllä 2017, sitä on jo eri kouluilla ja toiminta kehittyy jatkuvasti syksyn mittaan.

NuorisonohjaajaSC.jpg
Henna-Riina Heikura
Aittolammentie 11, 70780 Kuopio
+358 44 718 2660
henna-riina.heikura(at)kuopio.fi

Somessa:
Facebook: Nuorisonohjaaja Henna-Riina
Instagram: hennnariina
SnapChat: henna-riinaa

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse, puhelimitse, somen kautta ja laittamalla wappi-viestiä sekä sivun lopussa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Wauto kulkee!

Ai mikä Wauto? Tietenkin Walkers-auto! Wauto on liikkuvaksi nuorisotilaksi muunnettu matkailuauto, joka liikkuu Hennan ja muiden nuorisonohjaajien toimesta kantakaupungin alueella muun muassa Hiltulanlahdessa, Kurkimäessä ja Saaristokaupungissa.

Wautolle voit tulla hengaamaan kavereiden ja nuorisonohjaajien kanssa, pelailemaan, juomaan kupposen kahvia, teetä tai mehua ja ideoimaan Wauton tulevaisuutta!

Wauton kaikista liikkeistä ilmoitetaan sen omassa instagramissa: wauto_kuopio sekä Hennan somessa, kun se liikkuu Saaristokaupungissa, Kurkimäess ja Hiltulanlahdessa.


Välituntitoiminta

Välituntitoimintaa järjestetään Martti Ahtisaaren, Minna Canthin ja Hiltulanlahden kouluilla.

Martti Ahtisaaren koulu:
6.-luokkalaisten välitunti kirjastossa joka torstai klo 10.30-11.15!
Nuorisonohjaajat Henna ja Paula (Jynkän Monarilta) tulevat joka torstai koululle mukanaan muun muassa lautapelejä ja erilaisia askarteluja.

Hiltulanlahden koulu:
Nuorisonohjaaja Henna on mukana joka tiistai klo 11.45-12.15 Hiltulanlahden koulun pitkällä välitunnilla! Henna tuo mukanaan ulos välitunnille erilaisia pihapelejä ja pieniä kisailuja.

Minna Canthin koulu:
Nuorisonohjaajat Henna ja Ulla (Kulttuuriareena 44:ltä) ovat joka maanantai klo 10.30-12.20 mukana Minarin pitkillä välkillä! Tiedossa on lautapelejä, erilaisia kisailuja ja mahdollisuuksia vaikuttaa muun muassa välkkien sisältöön.

Yhteydenottolomake


Jaa sivu