Nuorisonohjaaja
Saaristokaupungissa, Kurkimäessä ja Hiltulanlahdessa

Hiltulanlahdessa, Saaristokaupungissa ja Kurkimäessä, joissa ei ole nuorisotaloja, toimii nuorisonohjaaja Henna-Riina Heikura. Toiminta on aloitettu syksyllä 2017, sitä on jo eri kouluilla ja toiminta kehittyy jatkuvasti, nuorten toiveita kuunnellen.

Olen koulutuksessa Saksassa 24.-27.4.,  enkä ole tavoitettavissa puhelimitse enkä tekstiviestitse tuona aikana.
Puhelimen äärellä olen seuraavan kerran 2.5., jolloin vastailen viimeistään myös sähköposteihini!

SC.jpg    Nuorisonohjaaja
    Henna-Riina Heikura
    Kauppakatu 46, 70110 Kuopio
    +358 44 718 2660
    henna-riina.heikura(at)kuopio.fi

    Somessa:
    Facebook: Nuorisonohjaaja Henna-Riina
    Instagram: hennnariina
    SnapChat: henna-riinaa

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse, puhelimitse, somen kautta ja laittamalla wappi-viestiä sekä sivun lopussa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

Wauto kulkee!

Ai mikä Wauto? Tietenkin Walkers-auto! Wauto on liikkuvaksi nuorisotilaksi muunnettu matkailuauto, joka liikkuu Hennan ja muiden nuorisonohjaajien toimesta kantakaupungin alueella muun muassa Hiltulanlahdessa, Kurkimäessä ja Saaristokaupungissa.

Wautolle voit tulla hengaamaan kavereiden ja nuorisonohjaajien kanssa, pelailemaan, juomaan kupposen kahvia tai mehua ja ideoimaan Wauton tulevaisuutta!

Wauton kaikista liikkeistä ilmoitetaan sen omassa instagramissa: wauto_kuopio sekä Hennan somessa, kun se liikkuu Saaristokaupungissa, Kurkimäessä ja Hiltulanlahdessa. Lissää voit Wautosta lukasta tiältä.


Välituntitoiminta

Välituntitoimintaa järjestetään Minna Canthin, Hiltulanlahden ja Martti Ahtisaaren kouluilla.

Minna Canthin koulu:
Nuorisonohjaajat Henna ja Ulla (Kulttuuriareena 44:ltä) ovat joka maanantai klo 10.30-12.20 mukana Minarin pitkillä välkillä! Tiedossa on lautapelejä, erilaisia kisailuja ja mahdollisuuksia vaikuttaa muun muassa välkkien sisältöön.

Hiltulanlahden koulu:
Nuorisonohjaaja Henna on mukana joka tiistai klo 11.45-12.15 Hiltulanlahden koulun pitkällä välitunnilla! Henna tuo mukanaan ulos välitunnille erilaisia pihapelejä ja pieniä kisailuja sekä toisinaan sisätiloihin askartelua.

Martti Ahtisaaren koulu:
6.-luokkalaisten välitunti kirjastossa joka torstai klo 10.30-11.15!
Nuorisonohjaajat Henna sekä Paula ja Rebekka (Jynkän Monarilta) tulevat joka torstai koululle mukanaan muun muassa lautapelejä ja erilaisia askarteluja.

Yhteydenottolomake / Contact formCaptcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.
Jaa sivu