nuorzaaristobanneri.jpg

NuoriZaaristo - toiminta on nuorisopalveluiden osalta päättynyt

Osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja omia ideoita
Saaristokaupunkiin

 

Kuopion kaupungin nuorisopalveluiden tarkoituksena on edistää kuopiolaisten nuorten hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia ja tukea omaan elämänhallintaan. NuoriZaariston toiminta on nuorten ja nuorisotyön uudenlaisen yhteistyön ja työskentelyn avaus. NuoriZaaristo on osallisuutta, yhteisöllisyyttä, nuorten omia ideoita ja tekemistä.

Saaristokaupungin nuorisotyötä on toteuttamassa nuorison
ohjaajien tiimi : nuorisonohjaajat Maiju Ruuskanen, Ulla Vuori sekä Janne Kuitu.  Tiimin ja samalla koko prosessin nimi on nuoriZaaristo - jolla nimellä se löytyy myös Facebookista sekä instagramista.

 

 

NuoriZaaristoa tehdään yhteistyössä Saaristokaupungin lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Humanistinen ammattikorkeakoulu on myös lähtenyt mukaan, tekemään arvokasta tutkimustyötä
asiasta - lisäksi yhteisöpedagogiopiskelijat tekevät erilaisia harjoitteluja ja muuta nuoriZaariston parissa. Saaristokaupungin asukasyhdistys, alueen yritykset ja koulut ovat niin ikään mukana.

http://nuorizaaristo.humak.fi/ 

NuoriZaaristo näkyy ja kuuluu Saaristokaupungissa jo nyt. Projekteja ja  tempauksia on tehty - ja tehdään lisää. Somesta löytyy kuvia ja tekstiä.

Vuorovaikutus on oleellinen osa nuoriZaaristoa. Haluamme mielipiteitä, toiveita ja toimintaa. Meidät löytää facebookista ja instagramista - ja ennen kaikkea ihan livenä

nuoriZaaristo - yhteystiedot :

nuorisonohjaajat : Maiju Ruuskanen 044 7182664,
Ulla Vuori 044 7182676, Janne Kuitu 044 7182675 ja
Sähköposti muotoa : etunimi.sukunim(at)kuopio.fi

facebook & instagram : nuoriZaaristo

Zobi  –  keväällä 2016

Vapaaehtoistyötä Saaristokaupungissa – tee hyvää asuinalueellasi!

Tarjolla kaikenlaista hommaa ympäristön huolehtimisesta ihmisten auttamiseen. Karmapisteiden lisäksi saat todistuksen, josta on hyötyä niin työnhaussa kuin opiskelupaikan etsinnässä.

Viime vuoden 2015 zobi projektin koostevideon voit katsella alla olevasta linkistä! ;)

Zobi-video: https://www.facebook.com/846420175410961/posts/957961010923543

 

 

logotzaaristo.jpg