Ohjaamo Olkkari

Ohjaamo Olkkariin voi ottaa yhteyttä kaikki 13-29-vuotiaat tai kuka tahansa, joka haluaa keskustella nuorten ja nuorten aikuisten tilanteesta tai mieltä askarruttavasta asiasta. Yhteisen pohdinnan aiheet voivat olla arkisia elämään ja itsenäistymiseen liityviä kysymyksiä opiskelusta, asumisesta, työllistymisestä, rahasta, ihmissuhteista, omasta jaksamisesta, päihteistä, vapaa-ajasta, harrastuksista jne. Sinulla on mahdollisuus saada Ohjaamo Olkkarin kautta monipuolisesti ohjausta, neuvontaa ja tukea sekä rinnallakulkijan elämän eri tilanteissa. Lisäksi meille voi tuoda ideoita toimintoihin, joita voi toteuttaa vaikka Ohjaamo Olkkarissa!

Meihin saa yhteyden puhelimitse 044-794 3266  ma-pe 9.00-16.00 tai sähköpostitse olkkari(at)mikkeli.fi. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Olkkarin ollessa auki ma 13-16:30 ti-pe 13-16, lisäksi voit lähettää yhteystiedot tästä linkistä. Kysymyksen voi jättää myös Po1ntin kysy palstan kautta.

Tarkastamme yhteydentotot päivittäin ja ollemme sinuun yhteydessä asiastasi riipuen viimeistään viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitten voimme sopia työskentelyn aloittamisesta.

Me ollaan myös somessa!

Instagram: @mliolkkari #mliolkkari

www.facebook.com/olkkarimikkeli

Snapchat: @mikkelinolkkari

Twitter: @MikkelinOlkkari

Olkkarin Kierrätyspiste


 Kyllä
 Ei
 Kyllä
 Ei

Captcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.
Levitä sanaa!

hankelogot_pysty.jpg