Ohjaamo Olkkari

Ohjaamo Olkkariin voi ottaa yhteyttä kaikki 13-29-vuotiaat tai kuka tahansa, joka haluaa keskustella nuorten ja nuorten aikuisten tilanteesta tai mieltä askarruttavasta asiasta. Yhteisen pohdinnan aiheet voivat olla arkisia elämään ja itsenäistymiseen liityviä kysymyksiä opiskelusta, asumisesta, työllistymisestä, rahasta, ihmissuhteista, omasta jaksamisesta, päihteistä, vapaa-ajasta, harrastuksista jne. Sinulla on mahdollisuus saada Ohjaamo Olkkarin kautta monipuolisesti tietoa, ohjausta ja tukea, vaikka rinnallakulkijan elämän eri tilanteisiin. Lisäksi meille voi tuoda ideoita toimintoihin, joita voi toteuttaa vaikka Ohjaamo Olkkarissa!

Ohjaamo Olkkari sijaitsee miltei Mikkelin torin laidalla, osoitteessa Maaherrankatu 12. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Ohjaamo Olkkarin ollessa auki ti-to 13-16.

Meihin saa yhteyden puhelimitse 044 794 3266 ma-pe 9-16, sähköpostitse olkkari@mikkeli.fi tai käyttämällä lomaketta tästä linkistä. Kysymyksen voi jättää myös Po1ntin kysy palstan kautta.

Tarkastamme yhteydentotot päivittäin ja ollemme sinuun yhteydessä asiastasi riippuen viimeistään viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitten voimme sopia työskentelyn aloittamisesta.

Me ollaan myös somessa! @ohjaamoolkkari

twitter.pngfacebook.pnginstagram.pngsnapchat.png

Uutta Ohjaamo Olkkarin instagramissa:

 

 

Katso toimintamme menneitä tapahtumia!

 

 

Levitä sanaa!

hankelogot_pysty.jpg