Ohjaamo Olkkari

Ohjaamo Olkkari on suunnattu 13 - 29-vuotiaille, jotka pohtivat omaan elämään ja itsenäistymiseen liittyviä valintoja. Ohjaamo Olkkarissa voi tulla käymään kun koulutus tai työpaikka on hakusessa, kaipaa tukea urasuunnitteluun, sosiaalisiin valmiuksiin, elämänhallintaan tai vapaa-ajan mahdollisuudet mietityttävät, oma jaksaminen tai läheisen tilanne huolestuttaa tai kaipaa vain hetken keskustelua aikuisen kanssa. Tavoitteena on toimia alle 30 -vuotiaiden tukena, kunnes elämän tilanteeseen löydetään ratkaisu.

 

Ohjaus- ja tukityö perustuu henkilökohtaisiin tapaamisiin. Jokaisen nuoren kanssa sovitaan oma vastuuohjaaja, jonka kanssa käydään keskustelua tulevaisuuden vaihtoehdoista.

 

Ohjaamo Olkkarissa toimii erilaisia alle 30 -vuotiaiden omia toimintaryhmiä, joihin voi vapaasti osallistua ja uusia voi tulla kehittämään.

 

Lisäksi tarjotaan tukea 13 - 29 -vuotiaiden läheisille ikäryhmään liittyvissä asioissa, elämän eri tilanteissa.

Ohjaamo Olkkari sijaitsee miltei Mikkelin torin laidalla, osoitteessa Maaherrankatu 12. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Ohjaamo Olkkarin ollessa auki ti-to 13.00-16.00.
Meihin saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse, tai käyttämällä lomaketta Ota yhteyttä -sivulla. Yhteystiedot ja lisätietoa henkilökunnasta löydät Yhteystiedot ja henkilökunta -sivulta. Kysymyksen voi jättää myös Po1ntin kysy palstan kautta.
Tarkastamme yhteydentotot päivittäin ja ollemme sinuun yhteydessä asiastasi riippuen viimeistään viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitten voimme sopia työskentelyn aloittamisesta.

Jos et tiedä mistä aloittaa, niin aloita tästä:

 

Ohjaamo Olkkarin tarjoamat palvelut:

 

Me ollaan myös somessa! @ohjaamoolkkari

twitter.pngfacebook.pnginstagram.pngsnapchat.png

Nyt Instagramissa ja Facebookissa:

Levitä sanaa!

hankelogot_pysty.jpg