EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb_pienempi versio_.jpg    vipuvoimaa-logo.jpg  ammattiopisto_vaaka.jpg Iisalmen kaupunki logo.jpgYla-Savon_SOTE_.jpg

Tervetuloa!   

Ohjaamo_Iisalmi_rgb_1.png

Ylä-Savon Ohjaamo on nuorten palvelupiste Iisalmen ydinkeskustassa. Ohjaamoon voit tulla aina kun tarvitset tietoa, neuvoa, ohjausta tai tukea missä tahansa elämäntilanteessa, koulutus-, työ-, kesätyö- tai muissa arjen ja hyvinvoinnin asioissa. Ylä-Savon Ohjaamo sijaitsee Iisalmessa Citykäytävällä aivan elokuvateatterin vieressä, osoitteessa Pohjolankatu 6 L 5. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Ohjaamon ollessa auki ma-pe klo 13-16. Meihin saa yhteyden puhelimitse 040 641 2131 tai sähköpostitse ohjaamo(at)iisalmi.fi. Voit olla meihin yhteydessä myös facebookin kautta.

Ilman ajanvarausta

Olitpa sitten 15-kesäinen tai 29-vuotias tai jotain siltä väliltä. Meille voit tulla ilman ajanvarausta, laittaa viestin tai soittaa. Ohjaamossa saat henkilökohtaista palvelua ja kuuntelemme juuri sinun tilannettasi.                              

Asioiden hoitamista

Ohjaamossa voit käydä myös hoitamassa asioita. Käytössäsi on wi-fi, asiakaspäätteet, skanneri ja tulostin, jolla voit tulostaa ilmaiseksi asioiden hoitoon tarvittavia papereita.