25.5.2012  Purukumit

Purukumit 24.5.2012.
1. Trident senses
Ensivaikutelma: teollinen, kirpeä. Purkka oli hienossa paketissa ja vielä paperissa. Maistuu hedelmäiselle + joku pippuri. Hyvänmakuinen ja hyvän kokoinen. Jännä kirpeys. OK. Kirpeä, mutta hyvä. Maku laantui 2 minuutin kohdalla. koostumus oli aika ’’kiinteä’’.
Lopussa: Makua jäljellä, hyvä. Erikoinen, pippuri säilyi. Hyvin maistuu lopussakin. Makua oli joo

2. Fazer salmiakki
Ensi vaikutelma: Yskänlääke. Hyi vittu järkyttävää paskaa koska en tykkää salmiakista :S Pahaa purkkaa. Säpäkkä. hyvä salmiakin maku  Hyi aika pahaa.
Lopussa: Maku säilyi loppuun asti. Salmiakki maistui lopussakin, mutta säpäkkyys meni. Onneksi suurin maku hävisi jo 1,5 minuutin jälkeen. Lopussa ei ollut paljon makua. Ei onneks niin paljoo enää lopussa.

3. Jenkki peppermint
Ensivaikutelma: Tuli mieleen hammaslääkäri. Tule mieleen hammastahna. Hyvän makuinen ja raikastaa suun kivasti  Raikasta ja fressii. Tämmönen pitää saaha ruuan jälkeen. Mieto, raikas.
Lopussa: Maku meni taas aika nopeasti. Tässä tähän astisista vähien makua lopussa. Koostumus myöskin löllö. Maku lähti nopeasti <- Niimpä samaa mieltä kaikkien kanssa, laimea!

4. Airwaves Lemon ice
Ensi vaikutelma: Tulee nenästä ulos ku on niin voimakasta :D Avaa nenän ja ilma kulkee <3 raikas ja hyvänmakuinen. Pirteä, raikas, kirpeä, OK. Ekat 5 sekunttia tosi kirpeä, sitten maku tasoittui.
Lopussa: Makua jäljellä hyvin! Koostumus myöskin paras. Ihan hyvin on makua jäljellä. Maku jäi hyvin.Edelleen raikas.

5. Juicy fruit
Ensi vaikutelma: Hedelmäinen, sokerinen, makua. Keinoaineinen. Koostumus jotenkin ’’jäykkä’’. Kiva maku ja sopivan isokokoinen. Ihanan iso ja hyvän makuinen.
Lopussa: Maku loppui kokonaan. Maku lähti kokonaan. Maku lähti<- niin lähti  Maku oli lähtenyt melkein kokonaan.

Winner: 4
Second best: 1
Loser: 2

Yhtä purkkaa jauhettiin 5 min.

ALAVALIKKO