ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Allianssi hakee nuorisoedustajaa UNESCO:n nuorisofoorumiin
*/ ?>

ALLIANSSI HAKEE NUORISOEDUSTAJAA UNESCO:N NUORISOFOORUMIIN

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry hakee aktiivista nuorisotoimijaa edustamaan Suomen nuoria UNESCO:n yleiskokouksen nuorisofoorumiin 24-26.10.2017 osana Suomen virallista valtuuskuntaa sekä toimimaan linkkinä nuorten ja UNESCO:n välillä.

Yleiskokousta valmisteleva yhteispohjoismaisen koordinaatiokokous järjestetään Helsingissä 7.-9.6., jonne UNESCO-nuorisoedustaja kutsutaan mukaan.

Nuorisoedustaja sitoutuu osallistumaan kokouksiin ja lisäksi raportoimaan kokouksista sekä opetus- ja kulttuuriministeriölle että Allianssille. Kokousten lisäksi nuorisodelegaatti osallistuu erilaisiin tiedotustehtäviin.

Hakijan tulee olla nuori (18-24-vuotias UNESCO:n sääntöjen mukaisesti), nuoriso- ja kansalaisjärjestökenttää tunteva, kielitaitoinen, UNESCO:n toimintakentästä kiinnostunut ja aiheeseen jo jonkin verran perehtynyt, tehtävään sitoutunut, esiintymistaitoinen ja sosiaalinen sekä kykenevä kirjoittamaan raportteja ja artikkeleita.

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen motivaatiokirje sekä CV osoitteeseen kv(at)alli.fi. Hakemukseen otsikoksi "Hakemus UNESCO-nuorisodelegaatti + oma nimesi". Hakemuksen tulee olla perillä Allianssissa viimeistään tiistaina 25.4.2017. Mahdolliset haastattelut pidetään Helsingissä. Kyseessä on luottamustoimi, josta ei makseta palkkaa, mutta tehtävästä aiheutuvat matka- ja majoituskulut korvataan. Lisätietoja Allianssin verkkosivuilta

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>