ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Ilmoittautuminen Prometheus-leireille käynnistynyt!
*/ ?>

Ilmoittautuminen Prometheus-leireille käynnistynyt!

Ilmoittautuminen kesän 2016 Prometheus- eli protuleireille on käynnistynyt poikkeuksellisen vauhdikkaasti, kun marraskuun ensimmäisten viikkojen aikana leireille on ilmoittautunut jo lähes 400 nuorta.

protu2.jpgLeirejä järjestetään kesän aikana yli 60 ympäri Suomea ja niille odotetaan yhteensä 930 osallistujaa. Protuleirit kasvattivat suosiotaan jo tänä vuonna, kun kesän leirit keräsivät yhteensä 879 kävijää eli yli 10 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.

Protuleirit tarjoavat kaikille 8.–9. luokan käyneille mahdollisuuden pohtia omaa maailmankuvaansa elämyksellisten leikkien, syvällisten keskustelujen ja hyvän yhteishengen siivittämänä. Viikon kestävällä leirillä käsitellään nuoria kiinnostavia teemoja kuten erilaisuus, ihmissuhteet, ympäristö, tulevaisuus ja maailmankatsomukset. Aiheisiin ei tarjota valmiita vastauksia, vaan nuoria kannustetaan muodostamaan omia mielipiteitään sekä ymmärtämään eri tavoin ajattelevia.

Tavallisten leirien lisäksi järjestetään erikoisleirejä: liikunta-, partio-, kuvataide-, musiikki-, teatteri- ja sanataideleireillä teemoja käsitellään tavallista erikoisemmissa paikoissa tai erilaisin käsittelytavoin. Tarjolla on myös seniorileirejä 16–20 -vuotiaille ja aikuisleirejä yli 20-vuotiaille. Leirejä järjestää uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Prometheus-leirin tuki ry.

protu.jpg

Protuleireille haetaan ohjaajiksi kaiken ikäisiä mutta vähintään 20-vuotta täyttäneitä aikuisia. Ohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta nuorten parissa toimimisesta, vaan yhdistys kouluttaa ohjaajat tehtävään talven ja kesän aikana. Ohjaajakoulutuksiin voi ilmoittautua joulukuusta alkaen.

Prometheus-leirin tuki järjestää leirin käyneitä nuoria kertomaan leireistä kouluille, nuorisotaloille ja tapahtumiin. Yhdistyksen toimistolta voi myös tilata maksutta esitteitä ja julisteita. Ota yhteyttä tiedotus@protu.fi.

Kuopion seudulla protuleirejä järjestetään Kuopion Niittylahdessa 24.-31.7. sekä Pieksamäen Kukkaroniemessä 12.-19.6. Tietoa kaikista kesän leireistä ja aikatauluista löytyy osoitteesta: https://www.protu.fi/

Kommentit

KileX
Pelaan League Of Legends peliä koneella, ja vaikka minne meen, venäläisiä pelaajia on kaikkialla.. En osaa venäjää, mut halusin oppia jotain sanoja ja kiro-sanoja. Mistä voisin aloittaa opiskelut?

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>