ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Kansainvälisty stipendillä!
*/ ?>

 

Working at TravelBird - Amsterdam - Spread your wings and join us! from TravelBird on Vimeo.

Matkustukseen keskittyvä start-up -yritys TravelBird julkaisi stipendiohjelman, jossa olisi jaossa ilmainen reissustipendi! Ohjelma tarjoaa lahjakkaalle ja motivoituneelle opiskelijalle mahdollisuuden päästä tekemään tiimityötä Amsterdamiin 3–6 kuukauden ajaksi!

 "Harjoittelun aikana pääset kartuttamaan uusia arvokkaita kokemuksia ja oppeja. Lisäksi hemmottelemme sinua 3000 euron rahastipendillä, terveellisillä ja herkullisilla päivittäisillä lounailla, firman tarjoamilla virvokkeilla sekä harjoittelusi ajaksi käyttöösi annetulla MacBook Prolla – 350 euron kuukausipalkkion lisäksi. Jos olet valmis liittymään joukkoomme toteuttamaan mottoamme “Inspire every day”, anna itsesi ilmi nyt!"

Stipendiä voit hakea vastaamalla seuraavaan kysymykseen:

“Mikä on ollut sinun inspiroivin matkakokemuksesi?”


Stipendin hakuohjeet

Hakemuksen takaraja on 31.5.2016 kello 23.59 Keski-Euroopan aikaa ja voittaja ilmoitetaan 15.6.2016. Harjoittelu kestää 3–6 kuukautta ja aloitusajankohdan voit valita itse. Kandidaateiksi soveltuvat kaikki korkeakouluopintoja suorittavat yli 18-vuotiaat opiskelijat, jotka eivät ole valmistuneet vielä harjoittelun aloitusajankohtana.

Lähetä hakemuksesi englanniksi osoitteeseen scholarship@travelbird.com ja lisää liitteeksi todistus, jolla osoitat olevasi kirjoilla korkeakoulussa.

Varmista myös, että yliopistosi on mukana stipendiohjelmassamme, jotta voimme laskea sinut kandidaatiksi. Mikäli yliopistosi ei vielä ole osallisena, voit pyytää heitä ilmoittautumaan lähettämällä meille sähköpostia. Ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Katso lisää täältä

 

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>