ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Kesä ja loma
*/ ?>

Kesän pitkät lomat

Onko sinulla tarpeeksi tekemistä pitkän kesäloman ajaksi? Lue linkin takaa löytyvä Abdulin blogikirjoitus.

Osa nuorista on töissä, joko lyhyissä tai vähän pidemmissä pätkissä. Joka tapauksessa jokaisella nuorella on jonkin verran lomaa/vapaata. Kesä onkin parasta aikaa kavereiden kanssa hengailuun ja niiden asioiden tekemiseen, joihin ei kouluvuoden aikana ehdi muuten paneutua.

Jos kesäloman aikana iskee kuitenkin tylsyys, nappaa tästä muutama vinkki kesäloman arkeen.

  • Voit aloittaa jonkin uuden harrastuksen. Esimerkiksi kesä ja kaupungit ovat oiva yhdistelmä parkourin harrastamiseen. Toisaalta myös moderni aarteenetsintä, eli geokätköily voi viedä sinut mukanaan. Muista, että liikut vastuullisesti ja viet roskat mennessäsi roskiin!
  • Kodin arkea ja vanhempien taakkaa voi helpottaa pienillä kotiaskareilla; voit autella esimerkiksi ruohonleikkuussa, ikkunanpesussa, pestä perheen auto(t) ja mopo(t), kastella kesäkukat, kitkeä kasvimaata... Kysy huoltajiltasi missä voit olla avuksi!
  • Pyydä huoltajiltasi lupa ja käy vaikkapa huvipuistossa, tivolissa tai naapurikaupungissa päiväreissulla.
  • Voit myös aloittaa jonkin uuden jutun rakentamisen - miltä kuulostaisi oma kesämaja?

Jos näistäkään ei löydy mieleistä, niin soitto/viesti kaverille. Keksitte varmasti yhdessä jotakin mukavaa tekemistä!

GALLUP

Mitä teet kesäloman aikana?
Olen osan kesästä töissä, osan lomalla Lomailen koko kesän Teen töitä koko kesän ajan Käyn sukulaisten luona/sukujuhlissa Hengailen kaupungissa Mökkeilen perheen kanssa Matkailen perheen kanssa Suomessa/ulkomailla Lähden leirille Uin ja hengaan kavereiden kanssa
*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>