ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Olé-projekti käynnistyy huhtikuussa 2017
*/ ?>

Olé-projekti käynnistyy huhtikuussa 2017

Huoltoliitto ry järjestää 18-29-vuotiaille työttömille nuorille toimintaa, jossa haetaan nuorten vahvuuksia ja autetaan heitä tekemään suunnitelma opiskelun aloittamiselle tai työpaikan hakemiselle.

Toiminta alkaa huhtikuun alussa. Tapaat ensin työntekijämme erikseen sovitussa paikassa. Sitten teemme 2 vrk retken Metsäkartanon nuorisokeskukseen Rautavaaralle. Majoitus ja ruokailut siellä ovat sinulle ilmaisia. Myös kuljetukset bussilla ovat maksuttomia. Metsäkartanossa tutustutaan toisiin ryhmäläisiin ja työntekijämme kertoo hankkeen käytännön asiat.

Tämän jälkeen suoritat itse tai pienessä ryhmässä ohjaajan kanssa viikoittain tehtäviä, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. Ne voivat olla liikuntaa, kulttuuria (esim. elokuvia, konsertteja yms.), tutustumista opiskelupaikkoihin, virastoihin ja mahdollisesti myös työpaikkoihin. Tehtävä puretaan seuraavalla viikolla ja samalla annetaan sitä seuraavan viikon tehtävä. Tämä jakso kestää 2 kuukautta. Toivomuksiasi voidaan toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Tehtävistä tehdään paitsi hyödyllisiä, myös hauskoja. Jakson päättymisen jälkeen on jälleen 2 vrk:n oleskelu Metsäkartanossa, jossa puretaan jakson tehtäviä ja aloitetaan jatkosuunnitelmien teko. Tämäkin on sinulle maksutonta.

Sen jälkeen seuraa 6 kuukauden jakso, jolloin tapaat ohjaajasi muutaman kerran tai tarvittaessa useammin, ja sinulla on myös mahdollisuus saada apua suunnitelmiesi tekemiseen asiantuntijoilta. Ja ohjaajaasi voit olla tämän jakson aikana yhteydessä puhelimitse tai e-maililla.

Jos kiinnostuit asiasta, voit ottaa yhteyttä projektityöntekijä Anniina Siposeen puh. 044 788 94 66 tai anniina.siponen(at)kunnonpaikka.com ja ilmoittautua mukaan.

Kommentit

Päivi Kokkonen
Hei! sain vasta tänään tiedon tällaisesta projektista. Olen huolissani veljen tyttärestä, joka on ollut työttömänä pitkään ja on ujo, eikä ilman apua taida selvitä. En tiedä miten itse auttaisin häntä. Tämä ryhmä on ilmeisesti jo alkanut, mutta onko näköpiirissä toista ryhmää? terveisin Päivi Kokkonen

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>