ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Bake a Cake -leivontakilpailu Iisalmessa
*/ ?>

Bake a Cake – tuoksuja, tunnelmaa ja Halloween-herkkuja

Bake a Cake on iisalmelaisten nuorten ideoima kakkukilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 24.10. ja aiheena oli Halloween. Kilpailuun osallistui 16 tyttöä ja he toimivat pareittain.


DSCN0826.JPGHaastattelimme kilpailuun osallistuneita pareja, heidän samalla leipoessa kisakakkuja. Kysyimme mm. mikä sai heidät osallistumaan kilpailuun, kuinka usein he leipovat ja tykkäävätkö he leipoa paljonkin, mitkä ovat heidän suosikkileivonnaisiaan ja jännittääkö kuinka kisassa käy.

Monet vastasivat pitävänsä leipomisesta ja osa oli ollut mukana kilpailussa jo viime vuonna, myös mainos herätti kiinnostusta. Osa kilpailijoista tuli mukaan saadakseen uusia kokemuksia.
Lisäksi nuoret kertoivat leipovansa melko usein myös vapaa-ajalla, riippuen siitä, mitenkä aikaa riittää muulta tekemiseltä.

Monella oli samat suosikkileivonnaiset; suuressa suosiossa ovat muffinsit ja mokkapalat. Myös täyte- ja juustokakut löytyivät suosikkien joukosta.                                                                             .

Joitakin pareja hieman jännitti oma sijoitus, mutta suurimmalle osalle pareista tärkeintä oli osallistuminen, ei niinkään voitto. Kaikki eivät ottaneet tapahtumaa kilpailun kannalta, vaan he lähtivät hakemaan mukavaa kokemusta.

Tuomarit äänestivät kovatasoisen Bake a Cake –kisan
voittajapariksi oli Essin ja Roosan.
Heidän kakkunsa oli vadelmainen suklaatäytekakku.
Onnea tytöille!         PA240104.JPG

Koko kilpailun ajan vallitsi hyvä ja kakun tuoksuinen ilmapiiri.
Kaikki olivat innolla mukana ja tarpeen tullen auttoivat
ja neuvoivat muita, yhteishenki oli loistava.

Kaikki kakut olivat todella herkullisen näköisiä – ja makuisia!

 

 kakut.jpg

Bake a Cake -tuomaristossa olivat nuorisoneuvosto INN:n varapuheenjohtaja Milja Mehtonen, Juhani Ahon koulun kotitalouden lehtori Mervi Ollikainen sekä Iisalmen Citymarketin kauppias Harri Piipponen. Kakkukisaa oli sponsoroimassa Iisalmen Citymarket. 


Kiitos kaikille osallistujille!


T. Julia ja Pertti, sosionomi- ja yhteisöpedagogiopiskelijat nuokkarilta

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>