ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Harrastuksena salibandy
*/ ?>

Harrastuksena salibandy

IMG-20160818-WA0001.jpg

Aloitin Salibandyn ollessani 6. luokalla koska jalkapallo ei enää kiinnostanut. Salibandy oli itselleni hyvä tapa tutustua muihin omanikäisiini nuoriin sekä pitää urheilu mukana arjessa. Nilsiässä salibandyharrastus on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä seuran toimihenkilöihin tai kyselemällä vaikka salibandya harrastavalta kaverilta. Jokainen lajista kiinnostunut pääsee varmasti mukaan harjoituksiin ja turnauksiin.

Itse olen kokenut salibandyn hyvänä harrastuksena, koska Nilsiassa salibandyyn panostetaan ja joukkueita on laajasti kaikenikäisille. Laji on helppo aloittaa, eikä varusteetkaan maksa paljoa. Salibandy on myös alati kasvava laji Suomessa sekä maailmalla.

Itse harrastan salibandya aktiivisesti koulun ohella sekä vapaa-ajalla. Itselläni harjoituksia on 5 kertaa viikossa, 3 aamulla ennen koulua sekä kahdesti illalla. Pelaan maalivahtina Apasseissa 2-Divarissa, joten kauden aikana myös pelimatkoja on viikoittain. Salibandyharrastus on helppo yhdistää lukion kanssa, koska lukioni on urheilulukio.
- Markus 17 v.

Olen harrastanut sählyä noin vuoden joukkueessa pelaten. Aloitin sählyn koska halusin kohottaa kuntoa ja oli liikaa vapaa-aikaa. Se tuntui hyvälle ajatukselle. Joukkue oli helppo löytää, koska siinä oli kavereita jo ennestään. Harjoitukset on kahdesti viikossa ja valmentaja on aina paikalla. Turnauksiin ei ole vielä voinut osallistua, mutta pian pystyy. Sählyssä parasta on, että se on kivaa. Huonointa on se, että jos pallo osuu, se vähän sattuu. Suosittelisin sählyä kaiken ikäisille ja oloisille ihmisille.

Nilsiässä on hyvät mahdollisuudet harrastaa sählyä, harjoitukset pidetään liikuntahallissa. Sählyn harrastaminen joukkueessa ei ole toistaiseksi ollut liian kallista.
- Dopsu 14 v.

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>