ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Street Food Bar Taikuri Kuopio
*/ ?>

Street Food Bar Taikuri, Kuopio

IMG_8233.jpgKävimme tänään syömässä Ravintola Taikurissa. Päätimme arvostella jotakin nuoria kiinnostavaa ruokapaikkaa, joten valitsimme Taikurin. Se on melko suosittu paikka, mutta ei välttämättä kuitenkaan tuttu kaikille.

Taikurista on saatavissa monenlaista ruokaa; mm. burgereita, taskuja, salaatteja ja lounas. Jokaiseen ateriaan kuuluu juoma, jota saat juoda niin paljon kuin haluat. Tilasimme burgerateriat (2kpl iso burgerateria ja 1kpl pieni burgerateria). Ateriaan sisältyi kouruperunat, dippi ja juomista niin paljon kuin halusi. Ison burgeraterian hinta oli 17,90€ ja pieni burgerateria maksoi 13,75€. Pienen ja ison burgeraterian välillä ei ollut muuta eroa kuin se, että isossa burgerissa oli kaksi pihviä.

Viihtyvyys: Ravintola on kaikin puolin viihtyisä kokonaisuus. Sisustus on katuhenkinen ja nuorekas. Ravintolan henkeen sopivaa musiikkia soi hyvällä äänenvoimakkuudella, ei liian kovalla eikä liian hiljaisella. Pöydät oli sijoitettu hyvin, eikä ravintolassa ollut liian ahdasta. Wc-tilat olivat toimivat ja tyylikkäät. Ravintola on kokonaisuudessaan muutenkin melko uusi.

Asiakaspalvelu: Saavuttuamme ravintolaan, oli meitä heti vastassa iloisesti tervehtivä tarjoilija. Iloinen tervehdys sai meidät tuntemaan itsemme tervetulleiksi. Itse ostotapahtuma oli nopea ja selkeä, ja tarjoilija osasi neuvoa mikäli asiakas ei tiennyt kaikkea. Saimme ateriat todella nopeasti, siihen meni n. 7 minuuttia. Syödessämme ruokaa tuli tarjoilija vielä kysymään meiltä, että maistuuko ruoka. Asiakaspalvelu oli kaikin puolin sujuvaa ja siitä jäi positiivinen fiilis.

IMG_8238.jpgRuoka: Aterian hinta-/laatusuhde oli mielestämme kiitettävä. Ruoalla saimme vatsamme hyvin täyteen ja rahalle tuli hyvin vastinetta. Mielestämme hampurilainen oli kokonaisuudessaan todella hyvä, mutta se olisi ehkä kaivannut hieman lisää kosteutta. Pihvi oli mielestämme hyvä, mutta se ei kuitenkaan räjäyttänyt tajuntaamme. Joidenkin mielestä se oli liian pippurinen. Muut täytteet olivat erittäin herkullisia. Kouruperunat olivat mielestämme aivan loistavat, eikä niistä löytynyt moitittavaa. Niissä oli hyvin maustetta, ja koostumus oli hyvä. Ateriaan kuuluva majoneesi oli myös erittäin maistuvaa (testasimme paprika- ja valkosipulimajoneesit). Plussaa ateria saa siitä, että juomista sai ottaa niin paljon kuin halusi.

Loppuarviointi: Kiitämme Ravintola Taikuria herkullisesta ruoasta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Suosittelemme Ravintola Taikuria lämpimästi, sillä se on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen.

Viihtyvyys: 9
Asiakaspalvelu: 9+
Burgerateria: 8,5
Kokonaisuus: 9

Tehty kesätyössä 2019. Tekijät: Mikke Kotaniemi, Janika Ruuska ja Atte Oinonen

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>