ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Po1ntin Harakat
*/ ?>

Po1ntin Harakat 

Moikka!

Täällä kirjoittelee neljä ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelijaa Humakista eli Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Yhteisöpedagogit ovat nuoriso- ja järjestötyön ammattilaisia.

Olemme Po1ntilla kahdeksan viikkoa koulun ohella ja teemme täällä perustason harjoittelua, eli tutustumme toimintaan sekä suoritamme myös joitakin meille annettuja tehtäviä. Nyt alkuun kerromme jokainen itsestämme vähän ja kaikissa seuraavissa blogikirjoituksissa avaamme hieman enemmän työtehtäviämme Po1ntilla.

Ekana tässä kirjoittaa Sami, tällainen 22-vuotias maatalon kasvatti Tervosta, joka on jo integroitunut hyvin Kuopion kaupunkielämään. Lyhykäisyydessään tykkään koulustani ja alasta enemmän kuin paljon, ja ihmiset koulussa ovat aivan huippuja! Olen muutenkin sellainen sympaattisempaattinen outolintu, jollaiseksi eräs ystäväni minut risti, eli minuun on helppo tutustua ja viihdyn ihmisten seurassa. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa kotosalla musiikin parissa ellen eksy keskustaan taikka pihalle yleensä, tykkään treenata säännöllisen epäsäännöllisesti sekä pelailen kavereiden kanssa ja striimaan meidän loistavia seikkailuja pelien maailmassa. Ja kun aiheeseen päästiin, oma blogikirjoitukseni käsittelee pelaamisen esiintymistä nuorisotyössä, ja kuinka nämä kaksi asiaa voisi yhdistää.

bitmoji-20190307022756.png

Toisena kirjoittelee Sanni! Olen kesällä 22 vuotta täyttävä nuori kuopiolainen nainen, alun perin kylläkin kotoisin Suonenjoelta eli pienestä kylästä niin kuin Samikin. Harrastan lentopalloa ja käyn siinä ohella salilla nostelemassa painavia esineitä, kun kerkeän. Rakastan urheilun lisäksi myös musiikkia ja tykkäänkin omaksi ilokseni lauleskeluani säestää ukulelella. Yhteisöpedagogi-opinnoista olen tykännyt todella paljon, tuntuu vihdoinkin siltä, että oma juttu on löytynyt. Olen myös miettinyt jatko-opintoja ammattikorkeakoulun jälkeen esimerkiksi yliopiston puolella, mutta onneksi niiden miettimiseen on vielä paljon aikaa. Pitää katsoa mihin suuntaan elämä ohjaa! Omassa blogikirjoituksessani aion kertoa teille Lapinlahdella järjestetystä Beach-partysta, jota olimme mukana järjestämässä.

bitmoji-20190307022316.png

Seuraavana esittäytyy Eevi. Olen saman ikäluokan edustaja, kuin muutkin harjoittelijatoverini. Pienen ikäni olen asunut Kuopiossa ja opiskelupaikan löytyminen kotiseudulta tuntuikin luontevalta vaihtoehdolta. Opiskelemamme ala on vaikuttanut mielenkiintoiselta ja koulumme toiminnallinen oppimistyyli on sopinut itselleni hyvin! Vapaa-ajalla myös minut löytää kuntosalilta taikka sitten metsäpoluilta liikuskelemasta. Kotona ollessa lempipaikkani on ehdottomasti sohvalla laatusarjojen pyöriessä taustalla (esimerkiksi Moderni Perhe käy hyvin). Myöhemmässä blogikirjoituksessani aion keskittyä yhteen työtehtäväämme, joka on PopUp- markkinointipisteiden pitäminen yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa.

bitmoji-20190307022824.png

Ja viimeisenä villahousuna kirjoittelee Heino. Olen 21-vuotias Kuopiossa asustava pojan kloppi. Olen kotoisin Juuan perukoilta tuolta Pohjois-Karjalan Pariisista. Harrastan epäsäännöllistä lenkkeilyä sekä musiikin kuuntelua (Rush, Khalid ja Stevie Ray Vaughn on lemppareita). Tykkään myös pelailla videopelejä, jotka ovat tosin jääneet nyt vähän vähemmälle mm. opiskelujen takia. Nyt olenkin enemmän panostanut leffojen ja joidenkin harvojen ja valittujen sarjojen seuraamiseen. Olen tykännyt opiskella yhteisöpedagogin opinnoissa Humakissa. Pidän erityisesti siitä, että kampuksemme on pieni ja koululla on kiva yhteishenki. Blogissa aion myöhemmin kirjoittaa teille Po1ntin läksychatista ja meidän toimimisestamme siellä.

bitmoji-20190307022541.png

Hauskaa kevään alkua ja toivottavasti nähdään teitä kaikkia lukijoita Po1ntin touhuissa!

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>