ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Yhteisöpedagogi harjoittelija blogi
*/ ?>

Helou

Olen Sanni 21 vuotias opiskelija Helsingistä. Muutin Kuopioon opiskelemaan ja täällä olen nyt oleskellut kaksi ja puoli vuotta. Opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi ja suoritan viimeistä harjoitteluani Po1nt:illä  Yhteisöpedagogi on monelle tuntematon ammatti, niin se oli itsellenikin kun kouluun hain, mutta lyhyesti koulutus vastaa paljolta sosionomia, mutta yhteisöpedagogi nimensä mukaisesti keskittyy enemmän yhteisöön ja ihmisten kohtaamiseen. Tutkinto viralliselta nimeltä on kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma. Vaikka tutkinto oli täysin uusi minulle hakiessa, olen silti kokenut sen olevan juuri sopiva minulle. ((Voin suositella sitä vahvasti jos koet ihmisten hyvinvoinnin lisäämisen tuovan sisältöä omaan elämään ja jaksat leikkiä piirileikkejä : D ))
Omia harrastuksia on piirtäminen ja kauhuelokuvien katsominen. Elokuvista pidän yleisestikin ja rakkaimpia ovat studio ghiblin, Wes Andersonin sekä Tarantinon elokuvat. Sen lisäksi pidän pelaamisesta, enemmikseen PC, mutta ikuinen suosikki playstation 2, sekä uutena ihastuksena nintendo switch.

Kehittävänharjoittelun lisäksi tulen toteuttamaan opinnäytetyöni Po1nt:lla, missä pääsen toteuttamaan kyselyä liittyen toisen astee jatko-opiskeluun. Tarkoituksena on kartoittaa mitä tietoa nuoret haluaisivat ja tarvitsisivat tietää jatko-opinnoista.
Harjoittelulta odotan sitä että pääsen toimimaan mukana Po1nt:llä ja tutustumaan neuvonta- ja tiedotustyöhön! Olen aiemmissa harjoitteluissa järjestänyt paljon tapahtumia, joten odotan innolla sitä että pääsen kokeilemaan netissä tehtävään nuorisotyöhön, sekä osallistumaan erilaisiin koulutuksiin kevään aikana.

49914659_352590362228894_5527513031803666432_n.jpg

 

Tulen myös postailemaan blogi postauksia kevään aikana tänne, joten tule kurkkailemaan mitä minä täällä kirjoittelen!

Postauksia:

- Eli mitä tänne on tultu tekemään?

 

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>