Iisalmen Twist-kesätyöntekijät kertovat:

Twist on iisalmelaisten 7-8 -luokkalaisten oma kesätyö.

Millaista on olla media-twistissä?

Ryhmä:

Meidän ryhmässämme on kahdeksan nuorta, neljä tyttöä ja neljä poikaa. Olemme kaikki 7-8-luokkalaisia. Ryhmässämme on myös lisäksi kaksi ohjaajaa.

Työtehtävät:

Työtehtäviimme on tässä seitsemän päivän aikana kuulunut muun muassa siivoamista, radiovierailu, valokuvaamista, gallup-kyselyn tekoa, mainosten suunnittelua sekä Summer Up-tapahtuman suunnittelua ja järjestämistä. Ryhmämme piti tapahtumassa valokuvauspistettä sekä palautepistettä, jonka yhteydessä oli myös tietovisa.

Työnhaku:

Saimme Twist-kesätyöstä tietoa koulumme kautta. Työhön haettaessa tuli täyttää itse työhakemus, jonka yhteydessä sovittiin sopiva työhaastatteluaika. Haastattelun jälkeen kaikille hakeneille tuli kirje kotiin, jossa kerrottiin, että tuliko työpaikkaa vai ei.

Työpäivät:

Työpäivämme ovat olleet pituudeltaan kuuden tunnin mittaisia. Työt ovat alkaneet kahdeksalta ja päättyneet kello kahdelta yhtä iltavuoroa lukuun ottamatta. Työpäivän aikana pidämme kaksi kymmenen minuutin pituista lyhyenpää taukoa sekä yhden puolen tunnin ruokatauon.

Fiilikset:

Tässä on muutamia omia ajatuksiamme tästä työjaksosta. Mielestämme Twist on mukava ensimmäinen työpaikka ja voisimme suositella paikkaa ikäisillemme. Pidimme myös siitä, että työssä on paljon media-aiheisia tehtäviä. J

Jutun ovat kirjoittaneet mediatwist-ryhmäläiset Jenna Repo ja Saara Ukkonen.

KERRO KAVERILLE

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö