ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Me käytiin Tubeconissa!
*/ ?>

IMG-20160813-WA0004 - Kopio.jpeg

Kuopion kaupungin nuorisopalvelut järjesti reissun Tubeconiin 12.8.2016. Matkalle osallistui eri ikäisiä nuoria Kuopiosta, Iisalmesta, Varkaudesta ja Leppävirralta. Kaikille tubettaminen ei ollut tuttujuttu, mutta osalla oli jopa henkilökohtaista kokemusta tubevideoiden tekemisestä. Parhaiten reissun fiiliksiä kuvaa nuorten itsensä kirjoittamat mielipiteet ja itse ottamat kuvat. Tubecon oli valtava kokemus ja myös aikuisparkin paneelikeskustelut olivat onnistuneita!

IMG-20160814-WA0000 – Kopio.jpg

"Reissu oli kerrassaan aivan mahtava loppuun asti. Ensimmäinen päivä Tubeconissa oli aivan ihana ja oli tosi hauskaa nähdä omia suosikkeja. Varsinkin Henry Harjusolan tapaaminen oli toiveiden täyttymys. Ja vielä   parempaa oli, kun toisena päivänä tapasin myös Teemu Sumellin.  Kotiin päin lähdin tosi tyytyväisenä ja silmistä valui  onnen kyyneliä."
- Meri Pirskanen 15v.

"Olin ihan sairaan innoissani, että tämmöinen reissu edes järjestettiin! Fiilikset on ollut kokoajan ihan katossa, ja ei ois voinu uskookkaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Ensimmäinen Tubeconpäivä oli huippu, ja näin mun TOP 1 suosikin, nimittäin Hermannin. Jonotimme 45min Hermannin luokse, ja sinne me päästiin lopulta. Käytiin myös katsomassa muitakin tubettajia.  Perjantaipäivän lopetus oli huippu! Arttu Lindeman laskeutui katosta lavalle! Lauantaina pidettiin aluksi aika matalaa profiilia, mutta kuitenkin päästiin kiitoon! Käytiin moikkaamassa Mariieveronicaa 1,5 tunnin jonotuksen jälkeen. Jalat meni vähän kipeeksi, mutta oli se sen arvoista! Lauantain lopetti  kaikki tubettajat, joka oli aikas mageeta!! Kotiin lähden haikeissa, mutta onnellisissa fiiliksissä. En olis tahtonut ollenkaan lähteä, mutta pakkohan se on."
- Elina Sutinen, 13v.

 

"Oli ihan sika kivaa! Majoitus oli hyvä ja Tubeconissa oli mahtavaa!!!! Ohjaajat olivat hauskoja ja  mukavia, oli kivaa seuraa."
- Kana xD

 IMG-20160814-WA0005 – Kopio.jpgIMG-20160814-WA0003.jpg

"Paras reissu ikinä, jos mahdollista että tämä sama reissu on ens vuonnakin, lähden mielelläni mukaan ja levitän tietoa myös omalla paikkakunnalla."
- Joonas, 16v.

"Olin hyvin peloissani tästä reissusta alkuunsa, mutta tästä tuli paras matka koko elämässäni.Täällä oli mukavat ohjaajat ja hauskaa seuraa. Lähtisin uudestaan jonnekin reissuun heidän kanssaan, paras reissu."
- Alexsandra

"Mukava reissu, vaikka minua paljon nuoremmille onkin suunnattu. Siel areenal kaikki kilju niin oli aika kauheeta, mut eikai siin. Kyl ihan kannattava reissu kumminkin." - Jan Play

 IMG-20160814-WA0001 - Kopio.jpgIMG-20160815-WA0000.jpg

 

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>