ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Digivälinelainaamo
*/ ?>

Digivälineiden lainaus

Nuorisopalveluilta voit lainata omaan käyttöösi erilaisia digivälineitä. Lainaaminen on maksutonta ja lainaamon välineet on tarkoitettu nuorille. Välineiden lainaamisesta tehdään aina vuokrasopimus. Voit hyödyntää välineitä omalla vapaa-ajallasi tai vaikka koulutehtävien toteuttamiseen.

Lainaaminen

Tulosta sopimuspohjan alla olevasta linkistä. Voit tulostaa sopimuksen myös Ylä-Savon Ohjaamossa tai nuorisopalveluiden toimistolla (Kauppakatu 18).

1. Tulosta sopimuspohja ja täydennä se. Jos olet alle 18 -vuotias, pyydä huoltajasi allekirjoitus.

2. Täytä sopimus ja palauta se nuoriso-ohjaajille osoitteeseen Kauppakatu 18, jossa työntekijä allekirjoittaa sopimuksen ja luovuttaa sinulle välineen/välineet. Huomaathan että työtekijät ovat paikalla vaihtelevasti, voit varmistaa paikallaolon ottamalla yhteyttä etukäteen. Yhteystiedot löytyvät täältä

3. Käytä välineitä huolellisesti. Opastamme tarvittaessa laitteiden käyttöä.

4. Palauta lainaamasi välineet viimeistään sopimukseen kirjattuna ajankohtana.  

Ehdot

1. Lainaaja sitoutuu noudattamaan välineistön käyttöohjeita ja käyttämään niitä vain niille tarkoitetulla tavalla. Välineitä ei saa lainata eteenpäin henkilöille, joita sopimuksessa ei mainita. Lainaamon välineet on tarkoitettu nuorten käyttöön.

2. Lainaaja vastaa välineistölle aiheuttamistaan vahingoista ja siitä, että ne luovutetaan ajallaan ja samanlaisessa kunnossa, missä ne olivat lainattaessa. Lainaaja on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista rikkoutuneista tai puutteellisista laitteista.

4. Alaikäisen lainaajan sopimuksen allekirjoittamiseen tarvitaan huoltajan allekirjoitus.

Lainaussopimus

Lainattavat välineet:

canon.PNG 

8kpl Järjestelmäkamera Canon EOS 1300D

 

jalka.PNG 

3kpl Velbon kameranjalka

ipad.PNG

8 kpl iPad

gopro.PNG

2kpl GoPro Hero5 Actionkamera

polaroid.PNG

2kpl Polaroid 300 Polaroid-kamera

HUOM! Polaroid-kameran lainaaja kustantaa käytetyt kuvapohjat, isommat määrät itse tai pienemmän määrät ostaa nuorisopalveluilta.

dokumenttikamera.PNG

ELMO L-12 iD Dokumenttikamera

Kerro myös kaverille
*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>