ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Nuorisotila Ottis
*/ ?>
Jaa:

Tervetuloa nuorisotila Ottikseen!

Osoite: Teollisuustie 4, 51200 Kangasniemi

Nuorisotila Ottis tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan. Tilalta löytyy biljardi-, pingis-, ilmakiekkopöytä sekä pöytäjalkapallo. Monenlaisien pöytäpelien lisäksi nuorisotilalla on tarjolla erilaisia liikuntavälineitä (esim. lainaksi voi hakea FrisbeeGolf -kiekkoja).

Jos liikuntavälineet tai pöytäpelit eivät nappaa, tilalla on tarjolla myös erilaisia lautapelejä, askarteluvälineitä, maaleja ja digipelejä (PS4 ja PC, tarkennukset pelivalikoimaan saat nuorisotoimelta). Tai ihan vaan jos siltä tuntuu niin sohvatilaa löytyy niin, että jokainen pääsee katsomaan vaikka lempisarjojaan telkkarin kautta.

Mikäli tekeminen ahdistaa ja kaipaat vain mahdollisuutta olla, on sekin mahdollista! Torkkupeitonkin saat päiväuniasi lämmittämään!

Nuorisotilan tarkoituksena on olla paikka nuorisolle. Tästä syystä tila on rakennettu ilman väliseiniä, jotta tavaroiden järjestystä voidaan muuttaa aina nuorten näkemyksien mukaan sellaiseksi kuin he itse haluavat! Kerro mielipiteesi nuorisotoimelle (tai älä kerro ja toimi) ja laitetaan tuulemaan! Mikäli tilan väripaletti ahdistaa, innokkaimmat maalarit ja taiteilijat voivat nuorisotoimen väen suostumuksesta tehdä myös taideteoksiaan nuorisotilan eri pinnoille (seinillä ja ovissa riittää ainakin puhtaanvalkoista pintaa).

Parhaiten pääset kartalle tapahtumistamme ja toiminnastamme, kun seuraat meitä Facebookissa sivulla Kangasniemen nuorisotoimi JA Snapchatissa nickillä nuoriniemi (profiili ainoastaan tiedottamista varten, emme seuraa sinua takaisin).

AUKIOLOAJAT:

Maanantaisin

Ottis
klo 13.00 - 20.00

3. - 6. luokkalaisille
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkoisin

Ottis
klo 13.00 - 20.00

3. - 6. luokkalaisille
klo 13.00 - 17.00

Perjantaisin
(joka toinen perjantai)

Ottis
klo 15.00 - 22.00

3. - 6. luokkalaisille
klo 15.00 - 17.00

OTTISKERHO JA ILTAOTTIS  OVAT YHDISTYNEET

Nuorisotila on nykyisin avoinna kaikille 3. luokkalaisista ylöspäin aukioloaikojen sallimina aikoina. Tämä tarkoittaa sitä, että alakoululaiset ja yläkoululaiset ovat aluksi aina samanaikaisesti nuorisotilalla. Esimerkiksi maanantaisin Ottis aukeaa kaikille 3. luokkalaisille ja vanhemmille nuorille klo 13.00. Nuorisotilalla voivat olla 3. - 6. luokkalaiset klo 17.00 saakka, jonka jälkeen nuorisotila muuttuu illaksi klo 17.00 - 20.00 suunnatuksi ainoastaan 7. luokkalaisille ja vanhemmille nuorille.

Nuorisotyöntekijä

Henri Hokkanen
p. 040 719 6849
henri.hokkanen@kangasniemi.fi
IG: Keppijumppa
Snapchat: nuoriniemi
FB: Kangasniemen nuorisotoimi
WhatsApp: löytyy!

Jaa:
*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>