Wauto on siirtynyt kohti uusia seikkailuja

Aseman Lapset ry:n Walkers-auto, eli Wauto, on matkailuautosta nuorten kohtaamispaikaksi muutettu menopeli, jonka toiminnasta vastasi syksystä 2017 kevääseen 2018 Kuopiossa kaupungin nuorisopalvelut. Wauto toimi Kuopiossa erityisesti haja-asutus- ja kuntaliitosalueilla. Wauto liikkui kantakaupungin alueen lisäksi Maaningalla, Nilsiässä ja Juankoskella.

Wauto liikkui viher- ja kantakaupungin alueilla vuoroviikoin. Pääsääntöisesti Wauto oli parillisilla viikoilla kantakaupungin alueella ja parittomilla viikoilla Maaningalla, Juankoskella ja Nilsiässä. Toiminta nuorten parissa oli jatkuvaa ja säännöllistä. Lisäksi Wautolla tehtiin kouluvierailuja sekä osallistuttiin mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin. Syksyn ja kevään aikana Wautolla kohdattiin ympäri Kuopiota yli 2000 nuorta!

Ilves-Wauto on jatkanut matkaansa Kuopiosta Kuhmoon ja sieltä se siirtyy syksyllä Kajaaniin.

Wauto sosiaalisessa mediassa

Kuopiossa olleen Ilves-Wauton lisäksi Wautoja on kolme lisää: Kissa, Leijoja ja Tiikeri. Wautojen liikkeitä voi seurata Facebookissa: Wauto – Walkers-auto. Kuopion Wauton instagram on muuttunut Kuopion nuorisopalveluiden instagramiksi: kuopion_nuorisopalvelut

Toiminnasta Kuopiossa vastasivat:

Kuopion kantakaupunki:
Henna-Riina Heikura, 044 718 2660 / henna-riina.heikura(at)kuopio.fi

Maaninka:                    
Kimmo Pölkki, 044 748 8430 / kimmo.polkki(at)kuopio.fi

Juankoski ja Nilsiä:        
Marja Heikkinen, 044 748 2375 / marja.heikkinen(at)kuopio.fi
Mika Vesterinen, 044 718 8982 / mika.vesterinen(at)kuopio.fi

Wautosta pystyi bongailemaan muun muassa tällaisia tyyppejä!

tiimi.jpg