ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Wauto Kuopio
*/ ?>

Wauto Kuopiossa

Aseman Lapset ry:n Walkers-auto, eli Wauto, on matkailuautosta nuorten kohtaamispaikaksi muutettu menopeli, jonka toiminnasta  Kuopiossa vastaa Kuopion nuorisopalvelut. Ilves-Wauto huristeli Kuopiossa syksystä 2017 kevääseen 2018 ja tammi-kesäkuussa 2019 Kuopiossa nuoria ilahdutti Tiikeri-Wauto.

Vanha kunnon Ilves saapui Kuopioon uudelleen elokuussa 2019! Wauto toimii tuttuun tapaan erityisesti haja-asutus- ja kuntaliitosalueilla. Wauto liikkuu eteläisessä Kuopiossa Saaristokaupungissa ja Karttulassa sekä pohjoisen puolella Nilsiässä, Juankoskella ja Riistavedellä. Lisäksi Wauto ankkuroituu kerran kuukaudessa Kuopion torille!

Wauto liikkuu joulukuuhun saakka Kuopion eri alueilla vuoroviikoin - parittomilla viikoilla Saaristokaupungissa ja parillisilla viikoilla Karttulassa, Nilsiässä, Juankoskella ja Riistavedellä. Lisäksi Wauton voit bongata Kuopion torilta perjantaisin 13.9., 11.10. ja 22.11.

Wauto sosiaalisessa mediassa

Wautoja on yhteensä neljä: Kissa, Ilves, Leijona ja Tiikeri. Wautojen liikkeitä voi seurata Facebookissa: Wauto – Walkers-auto. Kuopion Wautoilua voit seurata Instagramissa wauto_kuopio.

Toiminnasta Kuopiossa vastaavat:

Kuopion kantakaupunki:
Henna-Riina Heikura, +358 44 718 2660 / henna-riina.heikura(at)kuopio.fi

Karttula:
Katja Jäppinen, +358 44 718 4937 / katja.jappinen(at)kuopio.fi

Juankoski, Nilsiä ja Riistavesi:       
Mika Vesterinen, +358 44 718 8982 / mika.vesterinen(at)kuopio.fi        

Missä Wauto viilettää?
Tsekkaa kalenteri ja instasta wauto_kuopio

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>