ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Loma-ajan toiminta
*/ ?>

Monenlaista mukavaa lomatekemistä Kuopiossa!

KivaKesä

Haluatko kivaa tekemistä kesäloman alkajaisiksi? Jos vastasit kyllä, niin KivaKesä-toiminta on juuri sinulle peruskoululainen lapsi!

3.-19.6.2019 järjestetään  monipuolista kivaa kesätoimintaa niin sisä- kuin ulkotiloissa arkipäivisin aina klo 9.00 alkaen.  Päivät rakentuvat toiminapajoista, joissa mm. askarrellaan, kokkailaan, kisaillaan yhdessä ja liikutaan sisällä ja ulkona. Yhden toimintapajan pituus on noin kaksi tuntia. Toimintapajojen tarkemmat aikataulut ja sisällöt löytyvät Po1ntista sekä muun muassa nuorisopalveluiden, Latarin ja Pinarin instagramista. Monenlaisen muutkin KivaKesän tekemiset löydät Kuopion seinältä.

TOIMINTAPAIKAT KAUPUNKIALUEELLA:
Petosen Vapaa-aikatilat, Pinari, 3.–19.6.
Apaja, Kohtaamo, 3.–7.6.
Männistön nuorisotalo, Latari, 10.–19.6.

AIKATAULU:
Arkipäivisin klo 9–16

Pääsääntöisesti toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan se on avointa kaikille peruskouluikäisille.

RUOKAILUT:
Lämmin ateria, hinta 1,5 € toiminnassa mukana oleville lapsille.
HUOM! Ilmoittautuminen Kohtaamon ja Latarin ruokailuihin. Kurkkaa Apajan ohjeet täältä ja Latarin täältä.

VASTUUOHJAAJAT:
Leena Salo, Latari ja Apaja,
044 718 2673, leena.salo@kuopio.fi,

Janna Savallampi, Pinari,
044 718 2689, janna.savallampi@kuopio.fi

Nuorisopalveluiden KivaKesä-toimintaa järjestetään myös maaseutualueella, Nilsiän Nuorisotilalla (vko 23 ja 24) ja Vehmersalmen Majakalla (vko 24).

 

shutterstock_4738063.jpg

 

SuperSyysloma

SuperSyyslomaa vietetään ympäri Kuopiota totuttuun tapaan viikolla 42.

Monipuolista tekemistä ja puuhastelua kouluikäisille lapsille ja nuorille voit löytää viikon ajan eri nuorisotaloilta. Tiedossa on askarteluja ja kädentaitoja, kisailuja ja pelejä, liikunnallista puuhaa ja rentoa yhdessäoloa. Kuopion nuorisopalveluiden lisäksi toimintaa tarjoavat monet muutkin toimijat ympäri kaupunkia. Tsekkaa siis Po1ntin tapahtumakalenteri sekä Kuopion seinä, joista löytyy kattavasti tekemistä koko lomaviikolle!

syksy.jpg

 

HyperHiihtoloma

HyperHiihtolomaa vietetään tuttuun tapaan Kuopiossa viikolla 10.

Kuten syyslomalla, myös hiihtolomaviikolla on mahdollista löytää ympäri Kuopiota monenlaista toimintaa, jotka ovat tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Tapahtumiin voi tutustua Po1ntin tapahtumakalenterissa sekä Kuopion seinällä, josta löytyy myös monien muiden toimijoiden tarjoamaa toimintaa.

 skiing-1723857_640.jpg

 

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>