Nilsiän nuorisotila Höpölandia  

(Syvärintie 47)

 

Nuorisotila  avoinna:

ma-ke klo 13- 19
pe klo 13-21

 

 Nuorisonohjaaja  Kaija Hartikainen
puh. 044 748 2371,
kaija.hartikainen@kuopio.fi

 Facebook:nilsiannuokku
 WhatsApp:Nilsiannuokku
 Snapchat: nuokkunilsia
 
 Nuorisotilasta tavoitat myös Etsivän nuorisotyöntekijä Mika Vesterinen arkisin. Yhteystiedot löytyvät täältä!

 Remontoitu nuorisotila on avannut ovensa ti 16.12. 2014. Nuorisotila on Yhtenäiskoulun yläkoulun yhteydessä omalla sisäänkäynnillä. Nuorisotilassa on toimisto, kaksi kerhohuonetta, avoin keittiö-oleskelutila eli monitoimitila 1, monitoimitila 2 sekä parvi oleskeluun. Nuorisotilassa voit esim. syödä omia eväitä, tehdä koulutehtäviä, pelata pingistä, tv-pelejä ja katsella tv:ä sekä lepäillä rauhassa. Järjestämme talotoimikunnan kanssa erilaisia tapahtumia, diskoja, teemapäiviä ym. nuorten toiveiden mukaan. 

Toiminta on suunnattu pääasiassa yläkouluikäisistä nuoriin aikuisiin. Alakouluikäisille järjestämme ohjattua kerhotoimintaa, diskoja, tapahtumia. Järjestämme myös tapahtumia paikallisille asukkaille yhteistyössä eri hallintokuntien, järjestöjen, yrittäjien ja asukkaiden kanssa.

Nuorisotilan toimintaa suunnittelee ja toteuttaa talotoimikunta yhdessä nuoriso-ohjaajan kanssa. Talotoimikunta koostuu pääasiassa 7-9 luokkalaisista. Nuorten asioiden vaikuttajaryhmä Nuorisovaltuusto toimii Kuopiossa ja siinä on meillä kaksi edustajaa.

Käyttäjiä koskevat säännöt

Toivomme asiallista käyttäytymistä tiloissa! Turhan riehumisen jätämme pois! Tavarat laitamme paikoilleen! Jos jotain rikomme sen myös korvaamme! Reput ja kengät jätämme eteiseen!

Tervetuloa nuorisotilaan!

 

Po1nt tietosuojan löydät täältä.