ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Nuorisotyö koulussa
*/ ?>

Nuorisotyö koulussa

Nuorisonohjaajia voit nähdä vapaa-ajan lisäksi myös koulussa!

Kouluilla ohjaajia voi olla mukana esimerkiksi pitkillä välitunneilla, tukioppilastoiminnassa, oppilaskunnan hallituksen toiminnassa sekä erilaisissa tapahtumissa ja muissa menoissa ja meiningeissä. Pitkillä välitunneilla käydään säännöllisesti kerran tai kaksi viikossa tai kerran kuussa, jolloin samalla viikolla koululla ollaan useampana päivänä. Nuorisonohjaajia on osalla alueista mukana myös koulun yhteisöllisessä oppilashuoltoryhmässä.

Jos bongaat nuorisonohjaajan omalta koulultasi, mene rohkeasti nykäisemään hihasta ja kysymään, mitä kaikkea toimintaa olisi tarjolla välitunnilla ja vapaa-ajalla!

Lukuvuosi 2018-2019:

Hiltulanlahti
Henna ja Jade liikkuvasta nuorisotyöstä ovat mukana joka maanantai sekä joka toinen torstai Hiltulanlahden koulun pitkällä välitunnilla. Toisinaan ohjaajat ovat mukana myös koulun tapahtumapäivissä.

Juankoski
Juankosken Walimon Karoa voit nähdä viikoittain, joko koululla tai vierailemalla Walimolla.

Jynkkä
Jynkän Monarin ohjaajat Paula ja Rebekka käyvät viikoittain maanantaisin ja torstaisin Jynkänlahden koulun sekä kerran viikossa torstaisin Jynkän koulun pitkillä välitunneilla.

Karttula
Karttulan nuokkari toimii Kissakuusen ja Pihkainmäen kouluilla. Kissakuusen koululla nuorisonohjaajat Riia ja Katja ovat mukana oppilaskunnan järjestämässä kahviossa keskiviikon pitkällä välitunnilla.

Keskusta
Keskustan kouluista nuorisonohjaajia voit nähdä Minna Canthin koululla ja Hatsalan klassillisella koululla. Minarilla käyvät kerran viikossa tiistaisin pitkillä välkillä Henna ja Jade liikkuvasta nuorisotyöstä sekä Ulla Kulttuuriareena 44:ltä. Hatsalassa käyvät kerran viikossa maanantaisin pitkillä välkillä Männistön Latarilta Leena ja Mari.

Maaninka
Maaningan nuorisotila Komppiksen nuorisonohjaaja Kimmo on mukana Maaninkajärven koulun oppilaskunnan hallituksen toiminnassa. Lisäksi Kimmo on mukana myös koulun erilaisissa teematapahtumissa, esim. discoissa.

Männistö
Männistön nuorisotalo Latarin ohjaajat ovat mukana Kalevalan koululla kohdennetuissa ryhmätoiminnoissa.

Neulamäki
Neulamäen koulun yläkoululaisten on mahdollista käydä pitkällä välitunnilla pop up -nuokulla kerran viikossa torstaisin Neulämäen nuorisotalo Rytöllä. Lisäksi ohjaajat ovat Alavan seurakunnan kanssa mukana tukemassa koulun tukioppilastoimintaa.

Nilsiä
Nilsiän nuorisotila on Yhtenäiskoulun yläkoulun yhteydessä omalla sisäänkäynnillä. Nuokkarin Kaija on mukana koulun erilaisissa teema- ja tapahtumapäivissä sekä välituntitoiminnoissa.

Petonen
Pinarin ohjaajat käyvät noin kolmen viikon välein Ylä-Pyörön sekä kerran kuukaudessa Ala-Pyörön ja Aurinkorinteen koulun pitkillä välitunneilla. Lisäksi ohjaajat ovat mukana tukemassa tukioppilas- sekä välkkäriohjaajatoimintaa. Alakoulun välituntitoimintaa tehdään yhdessä Kallaveden seurakunnan kanssa.

Päiväranta
Päivärannan nuorisotila sijaitsee Puijon Sarven koululla. Pänäri järjestää yhdessä Julkulan nuorisotalon kanssa välituntitoimintaa kaksi kertaa viikossa – keskiviikkoisin yläkoululaisille ja torstaisin 4.-6.-luokkalaisille.

Riistavesi
Riistaveden nuorisotilat sijaitsevat Riistaveden koulun yhteydessä. Koululuokat käyttävät nuorisotilaa toisinaan koulupäivän aikana ja nuorisonohjaaja on mukana koulun teemapäivissä.

Saaristokaupunki
Martti Ahtisaaren koululla 6.-luokkalaisille on kirjastovälitunti kerran viikossa torstaisin. Välitunnilla ovat mukana Jynkän Monarin Rebekka ja Paula, liikkuvan nuorisotyön Henna ja Jade sekä Petosen Pinarin Soraya.

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>