ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Koulunuorisotyö
*/ ?>

Koulunuorisotyö

Nuorisotyön voit tavata myös kouluilla: Koulupäivystyksen, tieto-ja neuvontapisteen ja koulunuokkarin yhteydessä. Koulunuorisotyön päätavoitteita ovat kouluviihtyvyyden lisääminen, nuorten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja eriarvoisuuden vähentäminen. Nuoriso-ohjaajalle voit kertoa huolesi ja murheesi tai jutella vain niitä näitä. Koulunuorisotyö antaa nuorelle myös mahdollisuuden vaikuttaa, jättää kehitysideoita ja toiveita esimerkiksi nuorisotilojen toimintaan liittyen.

Nuoriso-ohjaajat: Käyvät kouluilla pitämässä koulupäivystystä ja koulunuokkaria. Nuoriso-ohjaajat myös käyvät pitämässä teemallisia oppitunteja alakoululla.

Nuorten tieto-ja neuvontatyö -hanke: Tieto- ja neuvontatyö kiertää kaikilla kunnan kouluilla. Alakouluilla pitämässä 5-6.luokkalaisille teemallisia oppitunteja, yläkouluilla pitämässä tieto- ja neuvontapistettä koulupäivystyksen ja koulunuokkarin yhteydessä ja toisen asteen kouluilla kehittämässä tieto- ja neuvontatyötä. Hanketyöntekijän kanssa kouluilla on usein mukana nuoriso-ohjaaja. Tieto- ja neuvontatyötä tehdään yhteistyötä useiden tahojen kanssa.

Etsivä nuorisotyö:

 

Kouluittain:
Alakoulut: Teemalliset oppitunnit, sekä osallistuminen kutsuttaessa koulun tapahtumiin.
Matin ja Liisan yläkoulu: Koulupäivystys, sekä koulunuokkari Bunkkeri. Nuorten tieto-ja neuvontatyö
Varpaisjärven yläkoulu: Koulupäivystys (Pitkä välkkä). Nuorten tieto-ja neuvontatyö
Portaanpään opisto: Tieto- ja neuvontatyö -hanke vierailee koululla 2-4 kertaa kuukaudessa.
Lapinlahden lukio: Tieto- ja neuvontatyö -hanke vierailee koululla 2-4 kertaa kuukaudessa.

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>