ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Operaatio Saapas
*/ ?>

Kunnan ja ev.lut seurakunnan yhteinen
saapas_väri.jpg

Palveluoperaatio Saapas

Saapas on ev.lut kirkon yksi nuoriso- ja erityisnuorisotyön muoto. Saapastoiminta muodostuu KatuSaappaasta, FestariSaappaasta, NettiSaappaasta ja SaapasKahviloista. Saapas tarjoaa nuorisotyön palveluita nuorille, jotka viettävät aikaansa muuten kuin järjestetyn nuorisotoiminnan piirissä. Saapas toimii keskustelukumppanina, avun antajana ja opastajana siellä, missä nuoret viettävä aikaansa.
Saappaan toiminta perustuu: Vapaaehtoisuuteen, luottamukseen, avoimuuteen, jokamiehen oikeuksiin ja kansalaisvelvolluksiin.
Lähde: http://nuorikirkko.fi/saapas/

Lapinlahdella:

Saapas toimii yhteistyössä Lapinlahden ev.lut seurakunnan ja Lapinlahden kunnan nuorisotoimen kanssa. Pääpainopisteinä on KatuSaapas ja SaapasKahvila toiminta, sekä NettiSaapas. NettiSaapas, sekä SaapasKahvila toimivat kerran kuukaudessa. KatuSaapas toimii tarpeen vaatiessa. Saappaaseen voit törmätä tapahtumissa, sekä nuorisotiloilla. Toiminnassa olevat vapaaehtoiset kertovat mielellään lisää toiminnasta.

Vapaaehtoistyöhön:

Lapinlahdella on pieni ja toimiva Saapas vapaaehtoisten ryhmä. Vapaaehtoisia koulutetaan lisää joka vuosi, joten tervetuloa mukaan, jos vapaaehtoistyö nuorten parissa kiinnostaa. Vapaaehtoisen tulee olla yli 18-vuotias. "Meillä on mukava vapaaehtoisten jengi ja virkistäydymme yhdessä sekä pidämme osaamistamme yllä kouluttautumalla pysyäksemme mukana nuorten maailman ajankohtaisissa asioissa." -Hanna Leppänen

 

Kiinostuitko?
Ota yhteyttä!

Anni Rissanen 0445058471

Tanja Jokiniemi 0404883772
tanja.jokiniemi@lapinlahti.fi

Tuija Huttunen 0404883774
tuija.huttunen@lapinlahti.fi

Sanna Stedt 0404883803
sanna.stedt@lapinlahti.fi

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>