Ole vielä kerran nuori!

Nuorisotyön viikkoa vietetään 8.-14.10.2018 ja viikon aikana nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden ja järjestöjen tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi.

Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut kutsuu Sinut olemaan vielä kerran nuori! Kaupungin kaikki nuorisotalot järjestävät ikärajattoman, avointen ovien illan, jossa voi tavata alueen nuorisotyöntekijöitä. ”NTV-Nuokkupassin” avulla pääset jyvälle, mitä avoimissa nuorten illoissa tapahtuu, millaista tukea alueen etsivä nuorisotyö voi antaa ja mitä muuta on nuorisotyön kautta tarjolla. Keräämällä vähintään kaksi leimaa oheiseen passiin, saat ilmaiset kahvit!

Myös tulevat nuokkukävijät ovat tervetulleita avointen ovien iltaan. Monet nuorisotalot järjestävät Mini-clubitoimintaa iltapäivisin ja tapahtumia alle 13-vuotiaille.

Avoimet ovet:

Nuorisotyön yhteystiedot ja toimipisteiden osoitteet: www.po1nt.fi/mikkeli.  

 

Nuorisotyöllä tavoitellaan nuorten aktiivisen kansalaisuuden edistämistä, sosiaalista vahvistamista, nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukemista sekä yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja oikeuksien toteutumista. Nuorisotyö on kasvatustyötä, jota määrittää nuorisolaki.

Lisätietoja

nuorisotyöntekijöiltä ja liikunta- ja nuorisosihteeri Tarja Siniojalta, 040 584 9210 tai nuorisosihteeri Mervi Hotokalta, 044 794 2438. Sähköpostit etunimi.sukunimi@mikkeli.fi.

NTV passi 2018.png 

 

Muu Mikkeli Mikkeli 8. - 12.10. 16:00 - 23:00 Ole vielä kerran nuori! - nuorisotyön avoimet ovet