ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Etsivä nuorisotyö
*/ ?>

Etsivä nuorisotyö

 

Etsivä nuorisotyö on vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen perustuvaa nuorisotyötä, joka pyrkii auttamaan ja tukemaan 13 – 29 – vuotiaita nuoria eri elämäntilanteissa. Työtä tehdään nuoren omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti yhdessä nuorta tukevien verkostojen kanssa. Tarkoituksena on, että nuori ei jää yksin ajelehtimaan tyhjän päälle, vaan hän saavuttaa tarvitsemansa palvelut.

Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa nuorta esimerkiksi työn, opiskelu- tai työkokeilupaikan tai vaikka harrastuksen löytämisessä. Etsivään voi ottaa yhteyttä myös silloin, jos tuntuu että oma elämä on menossa pahasti solmuun. Yhteyttä voi ottaa vaikka ei olisikaan ongelmia, mutta haluaisi jutella omista asioistaan luottamuksellisesti.

Etsivän nuorisotyöntekijän löydät kunnantalolta nuorisopalvelujen toimistolta, osoitteesta Keskustie 14.
Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, Facebookissa, tekstiviestillä, whats app - viestillä, soittamalla tai vaikka perinteisellä kirjeellä!

Etsivää nuorisotyöntekijää voi tulla tapaamaan matalan kynnyksen kohtaamispaikkoihin ilman sovittua aikaa. Etsivän nuorisotyöntekijän löydät keskiviikkoisin kyltätuvalta klo 10-12 ja torstaisin yhtenäiskoululta.
                                                                                                                                         

 

Yhteystiedot:

Etsivä nuorisotyöntekijä Laura Hulkko
S.posti:laura.hulkko@puumala.fi/ etsivanuorisotyo(at)puumala.fi
Puh. 050 432 1643
Facebook: Laura Etsivä Hulkko
Instagram:etsivapuumala_laura

 

Päivitetty 13.8.19

 YhteydenottolomakeCaptcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.
*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>