Puumalan nuorisovaltuusto tarjoaa!

Kaikenikäisille mukava leffa KinoSaimaan esittämänä. Mukaan mahtuu 132 ensimmäistä, paikkoja ei voi varata eikä lippuja tarvitse ostaa!

 

Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla.

Elokuvan kesto: 1 t 31 min

(Elokuvan esittelyteksi lainattu Finnkinon nettisivuilta) 

 

Tervetuloa!

 

Järj. Nuorisovaltuusto

Teatteri & leffa Puumala Puumalan koulun audiotorio 21.12. 16:00 - 17:45 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset