ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Vuorelan nuorisotalo
*/ ?>

   Vuorelan nuorisotalo

Vuorelan nuorisotalo on loistava paikka tulla viettämään aikaa rentojen nuoriso-ohjaajien kanssa ja tulla mukaan nuorisotalon monipuoliseen toimintaan!

Klikkaamalla logoa pääset Vuorelan nuorisotalon sivustoille   

social-facebook.png social-instagram.png 

  2019 SYKSY ESITE.jpg

Vuorelan nuorisotalon säännöt:

Vuorelan nuorisotalo on päihteetön. Kaikenlaiset päihteet ovat kiellettyjä Vuorelan nuorisotalolla ja sen piha-alueella sekä Vuorelan nuorisotalon järjestämisssä tapahtumissa. Nuoriso-ohjaajat voivat tarvittaessa tarkistaa päihteettömyyden alkometrillä. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä.

Vuorelan nuorisotalo suosii siistiä kieltä. Miksi kiroilla, kun voi puhua nätistikin.

Vuorelan nuorisotalo tykkää olla siisti. Jos sotket, siivoa jälkesi. Palauta pelivälineet takaisin omalle paikalleen, kun lopetat niiden käyttämisen. Käytetyt astiat on laitettava astianpesukoneeseen käytön jälkeen. Äiti tuskin tulee niitä hoitamaan....

Vuorelan nuorisotalo on kaikkien kaveri. Kaikki kävijät ovat samanarvoisia. Vuorelan nuorisotalo ei hyväksy minkäänlaista kiusaamista, väkivaltaa, rasismia tai vihapuhetta.

Vuorelan nuorisotalon tavarat ovat myös sinun tavaroita. Ei siis kannata rikkoa mitään tahallisesti, koska se on sinulta itseltäsi pois. Poikapainit hoidetaan pihalla tai salilla!

Nuoriso-ohjaajilla on oikeus jakaa porttikieltoja toistuvista sääntörikkomuksista. Vähintään viikon mittaisesta porttikiellosta ilmoitetaan myös kotiin.

 Tervetuloa ja jos on ideoita tai ajatuksia toimintaan ota rohkeasti yhteyttä! :)

Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot:

Jarno Andronoff

jarno.andronoff[at]siilinjarvi.fi
044 740 1369

Suvi Eskola
suvi.eskola[at]siilinjarvi.fi
044 740 1366

Rinnepolku 1, 70910 Vuorela

 

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>