ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Könönpellon nuorisotilat
*/ ?>

 

Könönpellon nuorisotila

Nuorisotila on nuorten oma paikka, joka tarjoaa turvallisen ajanviettopaikan pelailuun, yhdessä tekemiseen ja omien ideoiden toteuttamiseen. Ohjaajina toimivat Varkauden nuorisopalvelujen työntekijät. Nuorisotilan tavoitteena on tukea nuorten vapaa-ajan toimintaa ja lisätä heidän osallisuutta sekä tarjota oma, yhdenvertainen kohtauspaikka. Nuorisotila on päihteetön ja energiajuomista vapaa alue. Nuorisotilavastaavana toimii Maiju Vaalimaa. Nuorisotila sijaitsee Könönpellon koulun lisäsiivessä.

Elokuussa 2019 nuorisotila latautuu vielä hetken syksyä varten. Toimintaa tulee olemaan syksyllä ala- ja yläkouluikäisille nuorille. Aukioloajoista ilmoitetaan lähiaikoina somekanavien puolella. 

Könönpellon nuorisotilassa toimii yläkouluikäisistä nuorista koostuva tilatoimikunta, jonka tehtävänä on toimia nuorten äänenä ja edistää nuorisotilan asioita. Tilatoimikunta kokoontuu 1-2 kertaa kuussa, tapaamisissa päätetään mm. kokkausiltojen sisällöstä, teemapäivien toteutuksesta sekä keskustellaan nuorisotilaa koskevista ajankohtaisista asioista. 

Tutustu nuorisotilan tunnelmaan eri somekanavien välityksellä. Könönpellon nuorisotilaa voit seurata:

Instagram: kononpellonnuorisotila
Snapchat: Könönpellon nuorisotila
Facebook: Maiju Nuorisopalvelut Varkaus

Tervetuloa nuorisotilaan yhdessä tai yksin! 

 

nuorisonohjaajamaiju.jpg

Nuorisotilavastaava/Nuorisonohjaaja Maiju Vaalimaa

maiju.vaalimaa(at)varkaus.fi

044-7436634

Könönpellon nuorisotila

Kivipurontie 8

78500 VARKAUS


 

 

 

 

 

 

 

 

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>