Terveys & ihmissuhteet

KYSYMYS

Hei tarviisin apua kun haluisin saada tyttöystävän mut en tiedä miten! Kaikil kavereil on mut mulla ei ja se harmittaa. Onko jotain vinkkejä tai iskureploja joilla homma vois alkaa sujua?

- Louneri

VASTAUS

Moi Louneri!

Aa, ihastuminen, rakastuminen ja seurustelu! Ihania ja hitusen monimutkaisia asioita kaikki. Oikean tytön löytäminen voi viedä aikaa, mutta ei kannata lannistua: kyllä se sieltä vastaan tulee! Voi käydä jopa niin, että seurustelu alkaa, kun sitä vähiten odottaa.

Tytöt ovat kaikki ihanan erilaisia keskenään, joten kannattaa lähteä etsimään sopivaa kumppaniehdokasta itselleen luontevasta paikasta, kuten omista harrastuspiireistä. Tutustuminen alkaa keskustelusta ja on helpompi aloittaa keskustelu, kun on jotain yhteistä juteltavaa. Suorien iskurepliikkien sijaan kehottaisin sinua avaamaan keskustelun esimerkiksi kysymällä mitä tytölle kuuluu. Kehuminen on myös aina paikallaan, mikäli se tulee luontevasti jutustelun aikana.

Kannattaa rohkeasti olla yhteydessä kiinnostaviin tyttöihin. Ajan kanssa sitten huomaat, että natsaako kemiat ja voiko suhteenne kehittyä seurusteluksi.

Ihanaa talven jatkoa!

Po1nt / Jemina