Ohjaamo Olkkari

 

Ohjaamo Olkkarin tarjoamat palvelut:

Ohjaamo Olkkari on suunnattu 13 - 29-vuotiaille, jotka pohtivat omaan elämään ja itsenäistymiseen liittyviä valintoja. Ohjaamo Olkkarissa voi tulla käymään kun koulutus tai työpaikka on hakusessa, kaipaa tukea urasuunnitteluun, sosiaalisiin valmiuksiin, elämänhallintaan tai vapaa-ajan mahdollisuudet mietityttävät, oma jaksaminen tai läheisen tilanne huolestuttaa tai kaipaa vain hetken keskustelua aikuisen kanssa. Tavoitteena on toimia alle 30 -vuotiaiden tukena, kunnes elämän tilanteeseen löydetään ratkaisu.

 

Ohjaus- ja tukityö perustuu henkilökohtaisiin tapaamisiin. Jokaisen nuoren kanssa sovitaan oma vastuuohjaaja, jonka kanssa käydään keskustelua tulevaisuuden vaihtoehdoista.

 

Ohjaamo Olkkarissa toimii erilaisia alle 30-vuotiaiden omia toimintaryhmiä, joihin voi vapaasti osallistua ja uusia voi tulla kehittämään.

 

Lisäksi tarjotaan tukea 13 - 29 -vuotiaiden läheisille ikäryhmään liittyvissä asioissa, elämän eri tilanteissa.

Ohjaamo Olkkari sijaitsee Mikkelin torin laidalla, osoitteessa Porrassalmenkatu 17. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta Ohjaamo Olkkarin ollessa auki ti-to 13.00-16.00. Muina aikoina ajanvarauksella.
Meihin saa yhteyden puhelimitse 040 794 3266, sähköpostitse olkkari@mikkeli.fi, tai käyttämällä lomaketta Ota yhteyttä -sivulla. Yhteystiedot ja lisätietoa henkilökunnasta löydät Yhteystiedot ja henkilökunta -sivulta.
Tarkastamme yhteydentotot päivittäin ja olemme sinuun yhteydessä asiastasi riippuen viimeistään viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitten voimme sopia työskentelyn aloittamisesta.

Jos et tiedä mistä aloittaa, niin aloita tästä:

 

Me ollaan myös somessa! @ohjaamoolkkari

Twitter_logo.pngFacebook_logo.pnginstagram_uusi_logo.pngSnapchat_logo.png

 

Nyt Instagramissa ja Facebookissa:

Levitä sanaa!

hankelogot_pysty.jpg